Bijles-centrale

Wat is de BijlesCentrale?
De BijlesCentrale is een platform voor mensen die bijles willen geven of krijgen. Leerlingen en bijlesdocenten worden aan elkaar gekoppeld en spreken na of tijdens school af. Zo kunnen we goedkope bijles die goed aansluit bij de lessen bieden.

Bijles krijgen
Wil je graag bijles ontvangen? Stuur ook dan een mail naar bijlescentrale.hl@huygenslyceum.nl waarin je je naam, klas en de vakken waarvoor je bijles kunt krijgen vermeldt. Ook is het handig als je alvast een aantal momenten waarop je graag zou willen afspreken aangeeft. Wij zorgen dan dat je zo snel als kan gekoppeld wordt aan een bijlesdocent zodat je aan de slag kunt! Bijles kost €7,50 per lesuur.

Solliciteren
Als je wil solliciteren als bijlesdocent, stuur dan een mailtje naar bijlescentrale.hl@huygenslyceum.nl waarin je je naam, klas en de vakken waarin je bijles denkt te kunnen geven vermeldt. Vermeld hier ook bij wat voor cijfer je voor deze vakken staat. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie en wordt, zodra iemand bijles nodig heeft, aan deze leerling gekoppeld. Je verdient hiermee €7,50 per lesuur.

Op dit moment zijn we vooral op zoek naar leerlingen die bijlessen in de bovenbouw kunnen verzorgen.

Bestuur bijlescentrale.JPEG