bijles-centrale

Bijlescentrale 
Met ingang van dit schooljaar heeft het Huygens Lyceum een speciale bijleswebsite

Deze website, waarop een leerling met zijn schoolaccount inlogt, functioneert als een marktplaats: leerlingen die bijles geven, bieden zich aan en leerlingen die bijles zoeken, kunnen met hen contact leggen. Dat kan via de berichtenservice op de website of door een bericht via Teams te versturen.  

Een medewerker van het Huygens Lyceum houdt toezicht op de website, zodat de kwaliteit geborgd is. Zo wordt gecontroleerd of leerlingen die zich aanmelden om bijlessen te verzorgen, minimaal een 7.5 voor het betreffende vak gemiddeld staan. Het tarief voor bijles bedraagt 7,50 euro per lesuur of 9 euro per klokuur. De financiële afwikkeling vindt tussen de leerlingen onderling plaats: school staat hier buiten. De bijlessen worden gegeven op beschikbare OLC’s. 

Wil je bijles geven?
Zit je in de tweede klas of hoger en sta je voor bepaalde vakken minimaal een 7.5 gemiddeld? Meld je via de website voor deze vakken aan als tutor. 

Wil je bijles ontvangen?
Check de website en kijk welke leerlingen bijles geven in het vak dat je zoekt. Leg via de berichtenservice op de website of via Teams contact met één van de leerlingen en maak samen afspraken.  

Bij vragen over de Bijlescentrale kan per mail contact opgenomen worden met de heer Prick 

Beeldbank-HL-2023-Web-16-9-33.jpg