brainy racs

In groep 8 zitten en toch al lessen volgen op de middelbare school!

Onze school organiseert schooljaar 2017-2018 alweer voor de tiende keer de Brainy Racs. Deze club is bedoeld voor kinderen uit groep 8 die wel wat extra uitdaging kunnen gebruiken!

Leerlingen uit groep 8 die toe zijn aan wat extra uitdaging, beginnen na de herfstvakantie aan het Brainy Racsjaar. Iedere woensdagochtend komen zij op het Huygens Lyceum voor een zeer gevarieerd programma. Zo krijgen zij onder andere science, pittige wiskundelessen, kunstgeschiedenis en zelfs Grieks. De woensdag voor de meivakantie wordt het Brainy Racsjaar afgesloten.

Uiteraard kan niet iedereen hier aan deelnemen. De Brainy Racs is bedoeld voor leerlingen van wie de basisschool de verwachting heeft dat zij in groep 8 een vwo-advies zullen krijgen. Het is vanzelfsprekend dat ouders en de basisschool toestemming moeten geven.

Inschrijven voor het nieuwe Brainy Racsjaar kan middels dit formulier.

Groetjes,
Ester van Strien (docent wiskunde)
Ilse Verstegen (docent Grieks)
Gerard van Miert (docent science)