contact

Contact

Bent u ook zo benieuwd van wie uw zoon of dochter les krijgt? Wie de conrector is of hoe u de decaan kunt bereiken? Om te voorkomen dat u niet weet wie er allemaal op onze school werken, welke functies onze medewerkers hebben of waar u naartoe kunt met uw vraag, hebben we een overzicht gemaakt.

Contact met rector
Neem contact op met de rector Roelof Jan Lutken door een e-mail te sturen naar LTK@huygenslyceum.nl.


Contact met conrectoren
Contact opnemen met Loes Corbeij, de conrector van de brugklas & 2 en 3 vwo, kan via COR@huygenslyceum.nl.

Jasper Kuijper, conrector van 2, 3, 4 en 5 havo, is te bereiken via KPR@huygenslyceum.nl. Mireille van Berkel ondersteunt meneer Kuijper bij absentie, registratie en contact met leerlingen. Daarom mag u uw e-mails met algemene vragen, vragen of opmerkingen over absentie, verlof, registratie van leerlingen en eerste contact met leerlingen versturen naar BEM@huygenslyceum.nl.

Anna Ubbens is conrector van 4, 5 en 6 vwo, u kunt haar bereiken door een e-mail te sturen naar UBB@huygenslyceum.nl.

Contact met mentoren of docenten
De mentoren en docenten kunnen bereikt worden door een e-mail te sturen naar afkorting@huygenslyceum.nl.

Ouderavond
‚ÄčOngeveer twee weken na het begin van het schooljaar is er een algemene ouderavond waarop u kennis kunt maken met de conrector, de mentor en ouders van klasgenoten van uw zoon of dochter.

Na de eerste periode en halverwege de derde periode zijn er docentenspreekuren. Tijdens deze vijf of tien minutengesprekken kunt u verschillende docenten spreken. Uiteraard is er op elk moment in het jaar gelegenheid tot overleg met de mentor of conrector. Een uitzondering op het bovenstaande zijn 1 en 2 havo. Als proef worden in deze leerjaren de ouders uitgenodigd door de mentor.

Algemeen contact
Hier kunt u de lijst raadplegen van alle medewerkers op het Huygens Lyceum. U ziet de naam, de afkorting, telefoonnummer en de functie. De lijst is gerangschikt op alfabet.