informatieavonden

Ervaar 't zelf!

Terugblik informatieavonden 2016
We kijken terug op twee drukbezochte avonden met een goede sfeer. De leerlingen van groep 8 en hun ouders gingen enthousiast naar huis!

Op deze avond hebben we een ware première beleefd: voor het eerste werd de film over het Huygens vertoond. Deze promotiefilm is gemaakt door CvdKproductions. Dit beginnende productiehuis is van twee leerlingen van het Huygens: Ingmar Conjarts en Robbert van den Krommenacker. Klik hier om de film te bekijken.

Daarna gingen de leerlingen van groep 8 naar hun lessen toe: kunst, sport, science: er was keuze te over. Ouders konden kiezen om voorlichting te krijgen over onder andere Denkkracht, ondersteuning of het gymnasium.

Informatieavonden op 22 en 28 november 2016
Op 22 en 28 november waren er informatieavonden voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders. Op deze avond konden leerlingen uit groep 8 én hun ouders alvast ervaren hoe het is om op het voortgezet onderwijs te zitten: ze volgden namelijk lesjes en verhuisden lokaal naar lokaal. Voor de ouders was er de mogelijkheid om extra informatie te krijgen over het gymnasium, havo en atheneum, het excellentieprogramma en het ondersteuningsprofiel van de school, voor leerlingen met een specifieke ondersteuningsbehoefte.

Wil je nog lesjes volgen? Kom dan naar onze minilessen op 15 februari! Inschrijven kan hier.