informatieavonden

Terugblik informatieavonden 2017

Op 21 en 27 november waren de informatieavonden voor groep 7/8 leerlingen en hun ouders. Wat waren het leuke avonden! De school was gevuld met enthousiaste leerlingen en geïnteresseerde ouders. De leerlingen hebben twee minilesjes gevolgd. Ze konden kiezen uit een VIP-les, VAK-lessen (science, tekenen, Latijn en wiskunde) of een VERDER-les. De lokalen van de lessen lagen verspreid door de school. Zo konden de leerlingen ook de school ontdekken. Voor de ouders waren er voorlichtingen over het Huygens Leren, Denkkracht, Gymnasium en Ondersteuning.

Wil je ook graag onze school bezoeken? Op 20 januari is de open dag van 10.00 – 13.00 uur. Vanaf die dag kan er ook ingeschreven worden voor de minilessen op 21 februari.

• JPG infoavonden web.jpg
  • VIP-les.jpg