informatieavonden

Informatieavonden 2019

Wil je weten hoe het er aan toe gaat op de middelbare school? Kom dan naar onze informatieavond op dinsdag 19 of maandag 25 november! De avonden starten om 19.00 uur. 

Tijdens de informatieavond krijg je twee korte lesjes naar keuze: wat dacht je van een VAK-lesje Latijn of science? Of wil je liever een VIP of een VERDER les volgen? Ouders kunnen mee naar een lesje, of kiezen zelf een voorlichting waar ze graag naar toe willen.

Ben je vorig jaar ook naar de voorlichtingsavond geweest? Kies dan een ander lesje. De inhoud van de les kan hetzelfde zijn als vorig jaar. 

De inschrijving voor de informatieavonden is gesloten. 

We nodigen jullie graag uit voor onze open dag op zaterdag 18 januari! Vanaf die datum kan er ook ingeschreven worden voor de minilessen van 19 februari. 

Uitleg voorlichtingen ouders: 

Denkkracht
Informatie over Denkkracht. Denkkracht is een programma voor excellente leerlingen die een extra uitdaging zoeken op school. Die uitdaging vinden zij door een eigen project te bedenken.

Ondersteuning 
Uitleg over de ondersteuning die het Huygens Lyceum kan bieden aan leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte.

Algemene informatie
Informatie over de brugklas: hoe ziet de brugklasjaar eruit, met welke zaken dient u rekening te houden.

Huygens Leren
Uitleg over het Huygens Leren (VIP, VAK en VERDER), onze onderwijsvisie.  

Gymnasium
Informatie over het gymnasium. Interessant voor ouders van leerlingen met een vwo-advies die een extra uitdaging willen. Op het gymnasium krijgen de leerlingen dezelfde vakken als atheneumleerlingen, maar daarnaast ook Latijn (vanaf de brugklas) en Grieks (vanaf de tweede klas). 


Op zaterdag 18 januari 2020 is de open dag van 10.00 – 13.00 uur.

Op 19 februari 2020 zijn de  minilessen.  Inschrijven voor de minilessen van vanaf 18 januari 2020. 

Infoavonden 2019-2020.jpg