informatieavonden

Informatieavonden met minilessen

------------------------------

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM IN TE SCHRIJVEN VOOR EEN INFORMATIEAVOND. ALLE MINILESJES ZITTEN VOL.

------------------------------

Wil je weten hoe het er aan toe gaat op de middelbare school? Kom dan naar onze informatieavond op dinsdag 16 of maandag 22 november! Het programma voor de informatieavond is als volgt:

• vanaf 18.45 uur binnenkomst
  • 19.00: miniles / informatie voor ouders 1
  • 19.30: pauze
  • 20.00: miniles / informatie voor ouders 2
  • 20.30: einde avond

Tijdens de informatieavond krijg je twee korte lesjes naar keuze: wat dacht je van een les Latijn of science? Of wil je liever een les geschiedenis, tekenen of wiskunde volgen? Je kunt dit jaar kiezen uit de volgende minilessen:

• Science
  • Wiskunde
  • Tekenen
  • Latijn
  • Geschiedenis
  • Aardrijkskunde
  • Drama

Ben je vorig jaar ook naar de informatieavond geweest? Kies dan een ander lesje. De inhoud van de les kan hetzelfde zijn als vorig jaar.

Voor ouders is er een algemene voorlichting over de school in het Nederlands of Engels, en aanvullend kan er gekozen worden uit: informatie over onze onderwijsvisie het Huygens Leren, informatie over het gymnasium en excellentie of informatie over de ondersteuning die we op school bieden. In de hal richten we het Huygens café in: hier kunnen ouders (met wat te drinken) wachten op hun kind, onze brochures/filmpjes bekijken of zelf even werken.

Op zaterdag 22 januari 2022 is de open dag van 10.00 – 13.00 uur.

Op 9 februari 2022 zijn de minilessen. Inschrijven voor de minilessen vanaf 22 januari 2022.