Klassen en mentoren

Wij hebben drie soorten brugklassen op onze school:

• havo (1H)
  • atheneum/havo (1AH)
  • gymnasium (1GY)

Mevrouw Kassies is als afdelingsleider eindverantwoordelijk voor de brugklassen. Zij wordt ondersteund door de leerlingcoördinator klas 1, mevrouw Bongers-Verstegen. De leerlingcoordinator is het eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken wat betreft leerlingen.
Elke klas heeft een mentor, in schooljaar 2020-2021 zijn dat de onderstaande docenten:

• 1GY1   Mevr. Bongers-Verstegen (BOI) en Mevr. van Houtum (HMI)
  • 1GY2   Mevr. Hendrix (HXA) en Dhr. Francken (FRM)
  • 1AH1   Mevr. Eshuis (ESH) en Mevr. van Veen (VVC)
  • 1AH2   Dhr. van Zantvoort (ZAN) en Mevr. Dijkerman (DKM)
  • 1AH3   Mevr. van de Reijt (RTR) en Mevr. Thaens (THA)
  • 1AH4   Mevr. Meulman (MLM) en Mevr. Zevenbergen (ZVB)
  • 1H1     Dhr. van der Linden (LDN) en Mevr. Sanders (SEV)
  • 1H2     Mevr. van Strien (STI) en Mevr. Beekmans (BMM)

Als je contact wil opnemen met mevrouw Kassies, stuur je een e-mail naar kas@huygenslyceum.nl. De leerlingcoördinator, mevrouw Bongers-Verstegen, is te bereiken via boi@huygenslyceum.nl

De mentoren kunnen bereikt worden door een e-mail te sturen naar afkorting@huygenslyceum.nl. (De afkorting kan je invullen met de afkorting van de bewuste mentor)