klassen en mentoren

Klassen en mentoren

Wij hebben drie soorten brugklassen op onze school:

• havo (1H)
  • atheneum/havo (1AH)
  • gymnasium (1GY)

Mevrouw Corbeij is als conrector eindverantwoordelijk voor de brugklassen. Zij wordt ondersteund door de leerlingcoordinator klas 1, mevrouw Verstegen (VSN) en de leerlingcoordinator klas 2, de heer Cornelissen (CRN). De leerlingcoordinatoren zijn het eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken wat betreft leerlingen. Elke klas heeft een mentor, in schooljaar 2019-2020 zijn dat de onderstaande docenten:

• 1GY1 mevrouw Verstegen (VSN) en mevrouw Kassies (KAS)
  • 1GY2 Meneer Vader (VAD) en mevrouw Hendrikx (HXA)
  • 1GY3 meneer Weeda (WDA) en mevrouw Penninx (PNX)
  • 1AH1 Meneer Van Zantvoort (ZAN) en meneer Saygili (SGL)
  • 1AH2 Mevrouw van de Reijt (RTR) en mevrouw Thaens (THA)
  • 1AH3 Mevrouw Meulman (MLM) en mevrouw Zevenberg (ZVB)
  • 1AH4 Mevrouw de Gooijer (GOJ) en meneer van der Linden (LDN)
  • 1H1 Mevrouw Eshuis (ESH) en mevrouw de Meijer (MJS)
  • 1H2 Mevrouw Van Strien (STI) en mevrouw Schreurs (SHR)
  • 1H3 Mevrouw Schoones (SNS) en mevrouw Beekmans (BMM)

Als je contact wil opnemen met mevrouw Corbeij, stuur je een e-mail naar cor@huygenslyceum.nl. De leerlingcoordinator klas 1, mevrouw Verstegen, is te bereiken via vsn@huygenslyceum.nl. De leerlingcoordinator klas 2, de heer Cornelissen is te bereiken via crn@huygenslyceum.nl

De mentoren kunnen bereikt worden door een e-mail te sturen naar afkorting@huygenslyceum.nl. (De afkorting kan je invullen met de afkorting van de bewuste mentor)