klassen en mentoren

Klassen en mentoren

Loes Corbeij is als conrector verantwoordelijk voor 2 havo. Zij wordt ondersteund door mevrouw Nuijten voor de dagelijkse gang van zaken wat betreft leerlingen.

Ellen van Esch is als conrector verantwoordelijk voor 3, 4 en 5 havo. De leerlingcoördinator, Brenda Bovers, is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken wat betreft leerlingen. Mireille van Berkel ondersteunt de leerlingcoördinator bij absentie, registratie en contact met leerlingen.

Elke klas heeft een mentor, in schooljaar 2018-2019 zijn dat de onderstaande docenten:

• 2H1 Meneer van Meegen (MEG) en meneer van Leuken (LKN)
  • 2H2 Mevrouw de Gooijer (GOJ) en mevrouw Schreurs (SHR)
  • 2H3 Meneer Jasinta (JAS) en mevrouw van Houtum (HMI)

• 3H1 Meneer Saygili (SGL)
  • 3H2 Meneer Buijs (BUJ)
  • 3H3 Mevrouw Meulen (MEU)
    ‚Äč
  • 4H (persoonlijke mentoren):
    • Meneer van Schijndel (SDL)
    • Mevrouw Obbing (OBG)
    • Meneer Leuken (LKN)
    • Mevrouw Seegers (SEE)

• 5H1 Meneer van Hees (HEE)
  • 5H2 Mevrouw Gloudemans (GDM)
  • 5H3 Mevrouw Bovers (BOV)

Als je contact wil opnemen met mevrouw Corbeij, stuur je een e-mail naar cor@huygenslyceum.nl. De leerlingcoordinator, mevrouw Nuijten, is te bereiken via ntn@huygenslyceum.nl.

Als je contact wil opnemen met mevrouw van Esch, stuur je een e-mail naar ese@hugyenslyceum.nl. Mevrouw Bovers is te bereiken via bov@huygenslyceum.nl. Het e-mailadres van mevrouw van Berkel is bem@huygenslyceum.nl. De mentoren kunnen bereikt worden door een e-mail te sturen naar afkorting@huygenslyceum.nl.