minilessen en informatiesessies

Wil je weten hoe het er aan toe gaat op de middelbare school?
Kom dan op dinsdag 15 november naar onze minilessen (voor leerlingen groep 7/8) of informatiesessies (ouders van leerlingen groep 7/8). Jullie zijn van harte welkom! Je kunt kiezen uit een middag óf een avondprogramma. Vanwege het beperkte aantal plekken is inschrijving noodzakelijk (voor zowel leerling als ouder!).

Het programma voor de middag bestaat uit drie rondes. Je kiest minimaal 1 keer een rondleiding. Heb je de rondleiding als gedaan? Dan kies je in ronde 1 of 3 “geen les” en komt later of eindigt eerder:

•             vanaf 15.15 uur binnenkomst

•             15.30: Ronde 1, miniles of rondleiding

•             16.15: Ronde 2, miniles of rondleiding

•             16.50: Ronde 3, miniles of rondleiding

•             17.30: einde middag

Je kunt ook ’s-avonds minilessen volgen. Er zijn twee rondes, er is geen verplichte rondleiding:

•             vanaf 18.45 uur binnenkomst

•             19.00: Ronde 1, miniles of rondleiding

•             19.45: Ronde 2, miniles of rondleiding

•             20.20: einde avond

Je kunt dit jaar kiezen uit de volgende minilessen:

•             Science

•             Wiskunde

•             Tekenen

•             Latijn

•             Geschiedenis

•             Biologie

•             Drama

Ben je vorig jaar ook naar de minilessen geweest? Kies dan een ander lesje. De inhoud van de les kan hetzelfde zijn als vorig jaar.

Het is als ouder niet noodzakelijk om mee te gaan met uw kind, uw kind wordt altijd opgevangen en begeleidt door onze brugklasleerlingen. Ouders zijn natuurlijk wel van harte welkom en kunnen een eigen programma kiezen, onafhankelijk van hun kind. Ouders kunnen kiezen uit één of meerdere informatiesessies voor ouders:

algemene voorlichting over de school in het Nederlands of Engels.
informatie over het Huygens Leren: VIP, VAK en VERDER.
informatie over het gymnasium en excellentie.
informatie over de ondersteuning op school.
In een deel van de aula richten we het Huygens stilte-café in: hier kunnen ouders (met wat te drinken) wachten op hun kind, onze brochures bekijken of zelf even werken.

Zit jij in groep 7 of 8? Schrijf je dan nu in voor de minilessen!

*Inschrijven minilessen leerlingen middag: klik hier.

*Inschrijven minilessen leerlingen avond: klik hier.

Heeft u een kind in groep 7 of 8? Geef je als ouder op voor (één van) de informatiesessies:

*Inschrijven informatiesessies ouders middag: klik hier.

*Inschrijven informatiesessies ouders avond: klik hier.

Komt dinsdag 15 november niet goed uit?
Op woensdag 1 februari is er weer een middag en een avond vol minilessen voor leerlingen en informatiesessies voor ouders.