01 apr. 2020

Voorlichting door oudleerlingen

Bericht van Alumnivereniging Constantijn:

In deze bizarre corona-tijd is de studiekeuze alleen maar lastiger geworden. Universiteiten en hogescholen zijn gesloten, meeloopdagen gaan niet door en informatie is lastiger te verkrijgen.

Gelukkig kan de Alumnivereniging daar bij helpen. Op de Facebook- en Instagrampagina van de Alumnivereniging is een oproep geplaatst. Alumni is gevraagd of zij informatie of voorlichting willen geven over hun studie. Onder deze berichten zijn tientallen reacties geplaatst van studenten die het leuk vinden informatie te geven.

Voor leerlingen betekent dit, dat ze naar de social media pagina’s van Alumnivereniging Constantijn kunnen gaan en kunnen kijken of er een alumnus is waar ze contact mee willen hebben over zijn of haar studie. Dit kan een leerling direct via Facebook doen met de alumnus. Ook kan er in de reacties gevraagd worden of er een alumnus is die kan helpen.

Daarnaast kan de Alumnivereniging altijd gemaild worden met een vraag over studies. Zij kunnen in hun ledenbestand zoeken naar een alumnus die kan helpen!

• studiehulp.jpg
  • Alumnivereniging.jpg