25 okt. 2017

Brainy Racs gestart

Vandaag startten de lessen van de Brainy Racs. Er waren 47 enthousiaste leerlingen uit groep 8 met hun ouders aanwezig. Na een welkom in de aula konden de leerlingen van start gaan met hun eerste les, wiskunde of science. Na de pauze konden ze de andere les volgen. In het tweede deel van deze lessenserie, later in het jaar, krijgen de leerlingen nog de vakken kunstgeschiedenis en Grieks.

De ouders gaven aan dat veel leerlingen stonden te popelen om hiermee te mogen beginnen. Wij zijn blij dat basisscholen meewerken om dit voor deze leerlingen mogelijk te maken. De slimme kinderen worden op deze manier extra uitgedaagd, waarvoor op de basisschool niet altijd even veel ruimte is. En ze maken alvast kennis met hoe het er op een middelbare school aan toe gaat. Na de beide eerste lessen verlieten de kinderen voldaan het schoolgebouw. Na bevraging vertelden ze dat de lessen heel leuk waren geweest.

brainyracs-logo-200.jpg