01 dec. 2017

Make Room For Living!

Make Room For Living! Dit was de opdracht die de leerlingen bij Createch kregen in periode 1. De opdrachtgever was niemand minder dan IKEA. In september kregen we bij wijze van aftrap een rondleiding door het bedrijf, waar we een kijkje achter de schermen kregen bij IKEA. Na afloop gingen de leerlingen van Createch dwars door de winkel, op zoek naar inspiratie.

En afgelopen maandag was het zover, de presentaties van de verschillende ontwerpen aan IKEA. Speciaal voor deze gelegenheid was Caro, medewerkster van IKEA, naar onze school gekomen, om te horen en zien wat de Createch-leerlingen voor IKEA hadden bedacht.

De opbrengst was zeer divers, waarbij de kapstok, de lamp en het ontwerp van een complete kamer het uiteindelijk aflegden tegen het ontwerp van Imke. Imke had een stoel ontworpen die niet alleen lekker zit, maar ook allerlei opbergmogelijkheden heeft en een opklapbare tafel.

Imke's ontwerp wordt de komende tijd door studenten van het Summa College omgezet naar een echte stoel. We zijn stikbenieuwd naar het resultaat!

• Createch 2 (2).jpg
  • Createch 1 (2).jpg