08 jun. 2018

Denkkracht presentatieavond - Leiden

Op donderdag 31 mei vond de presentatieavond van Denkkracht plaats. Ook deze keer hebben we weer prachtige projecten kunnen bewonderen. Zo moest de aula worden afgezet voor een lichtgevende zwaartekrachtdanser, was er modeshow, werden er mensen opgesloten in maar liefst twee escaperooms en werd er een heuse goochelshow opgevoerd. Op deze avond heeft iedereen kunnen genieten van het enthousiasme en de inzet waarmee de leerlingen zich op hun projecten gestort hebben.

De dag erna was er voor dezelfde leerlingen de Denkkrachtexcursie. Ongeveer 150 leerlingen vertrokken vroeg in de ochtend naar Leiden. Hier kon in ochtend een bezoek worden gebracht aan CORPUS, museum Boerhaave, het Rijksmuseum van Oudheden of het museum Volkenkunde. In de middag werd Leiden verkend en was er de keuze tussen het strand of Space Expo. Na deze twee drukke, volle dagen kan met recht worden gezegd dat er weer een Denkkracht jaar succesvol is verlopen.

• Denkkracht.jpg
  • Denkkracht Leiden 2.jpg