24 jan. 2018

Kaartverkoop muziekavond

De muziekavonden naderen en dat betekent dat de kaartverkoop kan beginnen! Als deelnemer nodig je natuurlijk al je vrienden, familie, kennissen en andere geïnteresseerden uit, om jou in de spotlights te mogen zien staan. Als leerling is het natuurlijk superleuk als je met een groepje klasgenoten komt kijken naar je klasgenootjes of eigenlijk gewoon komt kijken naar al het talent dat onze school zal laten zien. Het is een supergezellig avondje uit!

Als ouder bent u hopelijk nu al trots op uw zoon/dochter dat hij/zij gaat optreden en wilt u dat niet missen!

Aanstaande donderdag 25 januari & vrijdag 26 januari wordt de kaartverkoop op school gehouden. In beide pauzes kun je in de aula terecht voor kaartjes voor (één van) beide avonden!

Verdere info over de muziekavonden van het Huygens Lyceum:

WANNEER:   donderdag 22 februari en vrijdag 23 februari
WAAR:           theater de Schalm - Veldhoven
PRIJS:            € 10,- per kaartje

Klik hier om het programma te bekijken.
Het zou fijn zijn als je voor gepast geld kunt zorgen, zodat de verkoop vlot kan verlopen.

huygens_nieuws-items-muziekavond.jpg