06 apr. 2021

Bijlescentrale

Sinds 2014 bestaat op onze school de Bijlescentrale, opgericht door en bestemd voor leerlingen. Via de Bijlescentrale kunnen leerlingen van onze school bijles krijgen van medeleerlingen uit de bovenbouw, die hiermee een zakcentje verdienen en een leerzame ervaring opdoen.  

Marnix van ’t Hof heeft de laatste twee jaar de Bijlescentrale gecoördineerd. Hij heeft de bestaande procedures in kaart gebracht en aangescherpt, zodat de toekomst van de Bijlescentrale geborgd is. Nu Marnix op het punt staat om aan zijn centrale eindexamens te beginnen, is het tijd geworden om het stokje over te dragen. De nieuwe coördinator van de Bijlescentrale is Wu-Ji Kao uit 4V. Dank aan Marnix voor het goede werk van de afgelopen twee jaar en Wu-Ji, veel succes! 
 

​Leerlingen die bijles willen aanvragen (kosten 7,50 euro per uur) of leerlingen die bijles willen geven (je moet een 8 of hoger staan voor het betreffende vak) kunnen dat via het mailadres van de bijlescentrale aangeven: bijlescentrale.hl@huygenslyceum.nl

Bijlescentrale.jpg