pRAC

De pRAC is onze schoolkrant. Deze schoolkrant wordt door leerlingen gemaakt in samenwerking met docenten. Bekijk de digitale pRAC.

De redactie bestaat in schooljaar 2016-2017 uit: Ella Beckmann, Marlinde van den Berg, Daniel Bolt, Manar Daoud, Bieke van den Heuvel, Luuk van der Kerk, Axel Köhler, Nelly Kurt, Hidde van Luenen, Merel van Mol, Amber Nijdam, Mirthe van Rijen, Mayke Sinke en Lisa Trieling.
De hoofdredactie bestaat uit Mevrouw Corbeij, Meneer Versteeg en Mevrouw Hagenstein.

Wij zijn ieder jaar weer op zoek naar nieuwe redactieleden. Laat één ding heel duidelijk zijn: wanneer je meedoet met de pRAC is dat NIET veel werk! Hoe meer mensen meedoen, hoe minder werk het is. Ben je niet op je mondje gevallen, kun je leuk schrijven, lees je veel tijdschriften, ben je van veel nieuwtjes op de hoogte en heb je nog wat tijd over? Dan voldoe je aan ons profiel en willen wij je dolgraag in de redactie! Dit jaar zijn er al weer vier nieuwe redactieleden bij gekomen, dus we hebben een leuk team om mee te werken.

We zijn ook op zoek naar stukjes, foto’s of bijvoorbeeld tekeningen om onze pRAC te vullen. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen.