Wat te doen als ...

• je ’s ochtends te laat bent?
    Zodra je op school bent, meld je je bij de conciërges. Je krijgt pas toegang tot de les als zij een groen briefje voor je hebben ingevuld. Dit ingevulde briefje geef je aan de docent bij binnenkomst van de les. Let op: als je drie keer te laat bent gekomen, dan word je doorverwezen naar de conrector.

• je ’s ochtends merkt dat je ziek bent?
    Je ouders bellen vóór acht uur naar onze school (040 - 251 62 21) en zij melden je ziek.

• je ziek geweest bent en vandaag weer naar school gaat?
    Je levert diezelfde dag bij de conciërges een absentiekaart in. Deze kaart is ingevuld en ondertekend door je ouders.

• je tijdens een schooldag merkt dat je ziek bent?
    Bespreek dit met je docent. Meld je vervolgens af bij de conciërges voordat je naar huis gaat.

• je een dagdeel of les niet kunt volgen omdat je een andere afspraak hebt? (denk bijvoorbeeld aan de dokter of de orthodontist)
    Zorg ervoor dat je altijd een blanco absentiekaart in je bezit hebt, deze kun je bij de conciërges krijgen. Je ouders vullen een absentiekaart in voor het dagdeel of het lesuur dat je afwezig bent, jij levert dit in bij de conciërges voorafgaand aan je afwezigheid.

• je een of meerdere dagen niet aanwezig bent op school omdat je een andere afspraak hebt? (denk aan bijzonder verlof)
    Je ouders overleggen dit met je conrector tenminste één week van tevoren.

• je vragen hebt over ICT?
    Ga met je vraag naar het kantoor van onze ICT-medewerkers (meneer Hollander en meneer Estevao) naast lokaal 201 of stuur een e-mail. Dan stuurt meneer Hollander of meneer Estevao je zo snel mogelijk een e-mail terug.
  • je algemene vragen hebt?
    Probeer het antwoord op je vraag te vinden door je ouders, je mentor, je docenten of je klasgenoten om hulp te vragen. Stuur je mentor een e-mail of vraag het in de les. Je kan ook een e-mail sturen naar de conrector.

• je eens met iemand wil praten?
    Bij ons op school hebben we contactleerlingen. Dit zijn leerlingen met wie jij contact kunt opnemen als jij in vertrouwen ergens over wil praten. Je kent ze al want ze zijn meegeweest op brugklaskamp en ze zijn minimentor.

De contactleerlingen zijn Teun van Dieten, Sanne Verstappen, Caaliya Maalim, Kim Zwetsloot, Luka Brian, Vera Stijnen, Romy de Groot, Thomas Groenenberg. De contactdocenten zijn mevrouw Ankie van Veen-Schipper, meneer Thijs Vader en mevrouw Maaike Landman.

De ontmoetingsplek is het spreekkamertje tussen lokaal 209 en 210. Zorg dat je in de grote pauze op maandag of donderdag bij het spreekkamertje bent, daar tref je één van de contactleerlingen. Of neem contact op met een contactleerling door een e-mail te sturen.

• je een boek uit onze mediatheek wil lenen of wil verlengen?
    In het online uitleensysteem kun je, vanaf iedere werkplek, in de catalogus van de mediatheek materialen zoeken, reserveren, verlengen en je geleende materialen en leenhistorie bekijken. Klik hier om naar Aura te gaan.

Je kunt natuurlijk ook naar de mediatheek gaan om je boeken te lenen of verlengen. De mediaheek is open van 8.15 uur - 15.45 uur. (tussen 12.20 uur - 12.50 uur en na 15.45 uur alleen open als open leercentrum)

Als je vragen hebt, kun je een e-mail sturen.

• je bijles wil volgen in een bepaald vak?
    Als jij hulp nodig hebt bij een bepaald vak, geef dan aan dat je bijles wil volgen. We hebben op school bovenbouwleerlingen die in alle vakken bijles geven. Dit kan individueel of in groepjes en het tijdstip spreek je samen af zodat het voor iedereen uitkomt. Ga snel naar de website voor meer informatie.