ziekmelden en te laat

• ‚Äčte laat?
    Zodra uw kind te laat op school is, dan meldt uw kind zich bij de receptie. Uw kind krijgt pas toegang tot de les als de receptie een te laat-bon heeft geprint. Deze ingevulde bon geeft uw kind aan de docent bij binnenkomst van de les. Let op: bij vier keer te laat wordt uw kind doorverwezen naar de leerlingcoördinator.

• ziek?
    U als ouder/verzorger meldt uw kind via de Magister-app of de web versie van Magister (voor 8.00 uur 's morgens).

Klik hier voor meer informatie over absent melden in Magister.

• ziek naar huis?
    Uw kind bespreekt dit met de docent. Uw kind meldt zich vervolgens af bij de receptie vóór het naar huis gaan. U als ouder/verzorger belt naar school zodra uw kind thuis is.
  • afspraak tijdens schooltijd?
    Absenties, bijvoorbeeld dokters-/tandartsafspraken, kunt u (bij voorkeur) ruim vooraf telefonisch melden bij de receptie tijdens werktijden (tussen 8.00-16.30 uur) via  telefoonnummer 040-2516221.
  • bijzonder verlof?
    Wilt u bijzonder verlof van maximaal 1 dag voor uw kind aanvragen voor bijvoorbeeld een bruiloft, een brommer- of rijexamen, dan verzoeken wij u dit tenminste 1 week van tevoren schriftelijk in te dienen bij de leerlingcoördinator.

Bijzonder verlof dat langer duurt dan 1 dag tenminste 1 week van tevoren schriftelijk aanvragen bij de afdelingsleider.