Leerlingenraad

De leerlingenraad spreekt namens jullie, de leerlingen van het Huygens Lyceum. Loop je tegen een probleem aan binnen de school? Dan kun je dit via de leerlingenraad aankaarten bij de directie.

De afgelopen tijd hebben we al veel bereikt. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat er geen huiswerk meer mag worden opgegeven in de week voor de toetsweek, regelden wij dat er luchtverfrissers hangen op de toiletten. Er is dankzij ons een afsprakenlijst bij het decanaat gerealiseerd, zijn er studeerweken ingevoerd, is er een klok in de leerlingenruimte, is de mediatheek open in de grote pauze, zijn er ICT-lessen voor docenten en zijn er werkplekken op de tussenverdiepingen gemaakt. We willen graag nog meer bereiken, dus laat van je horen!

De leerlingenraad is dóór leerlingen, vóór leerlingen. Vijf keer per jaar wordt er vergaderd. Tijdens de vergaderingen bespreken we zaken die door jullie zijn ingebracht. We proberen ook leuke, spontane activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan het leerlingenraaduitje, de rozenactie, een sponsoring of de klokkencheck.

Contact
Voor vragen, problemen en nieuwe punten kunnen jullie gerust naar ons toe komen. Spreek ons aan op school, stuur een e-mail of volg ons op Instagram (huygenslyceumllr). De leerlingenraad heeft ook een postvakje in de docentenkamer, hier kun je jij ideeën achterlaten.

Samenstelling leerlingenraad

jaarlaag 1
Sarah Claassen, Jasmijn El Khoury, Victoria van der Groen, Joeri van den Heuvel

jaarlaag 2
Nina Feller, Gishlaine van Eijk, Selma Moussati, Silina Nnafie, Tarik Omrani, Alessandro Renier, Luuk Smilde

jaarlaag 3
Mani Allas van Hadi, Dylan van den Bosch, Tom van Tuijl.

jaarlaag 4
Aurelia van Bergen, Olivia van Leest, Anne van Mill, Naoul Moussati, Maaike Tierie

jaarlaag 5
Maaike Heemstra, Dana Hermann, Linde van de Koolwijk, Hidde van Luenen