Contactleerlingen

Wat?
Op onze school hebben we vertrouwensleerlingen. Dit zijn leerlingen met wie jij contact kunt opnemen als jij in vertrouwen ergens over wil praten. Zij hebben een training gevolgd, daar leerden ze hoe ze een goed gesprek moeten voeren en hoe ze zich kunnen inleven in de problemen van leeftijdsgenoten, maar ze leerden ook omgaan met bijvoorbeeld emoties en agressie. Dus blijf niet zitten met je problemen, maar praat erover!

Wie?
Een overzicht van de huidige vertrouwensleerlingen hangt in de hal van de school.

De contactpersonen (docenten) zijn meneer van Lieshout en mevrouw Bovers.

Waar?
De ontmoetingsplek is het spreekkamertje S03 (1e verdieping).

Hoe?
Zorg dat je in de grote pauze op maandag of donderdag bij het spreekkamertje bent, daar tref je één van de vertrouwensleerlingen. Of neem contact op met een vertrouwensleerling door een e-mail te sturen.